U bent hier

Assistentiewoning Mona Elisa

Adres: 
Sint-Lievenslaan
9550 Herzele
Beschrijving: 

Praktische flats voorzien van alle comfort. Met zorg en van de beste kwaliteit. Onzichtbaar maar onmiddellijk binnen bereik. Verstrekt door HOPE, een erkende zorgverlener die naast zorgdragen ook een warme leefgemeenschap hoog in het vaandel draagt.
Iedereen droomt er van zijn rustige oude dag door te brengen in een aangename omgeving. Deze moderne serviceflat biedt alle comfort en de nabijheid van het rustoord zorgt voor toegevoegde accommodatie.

Alle voorzieningen in de buurt, op wandelafstand. Een gloednieuw gebouw, ingericht volgens het principe van levenslang wonen. Aangepaste keuken en badkamer. Helemaal rolstoel-toegankelijk. Flats met één slaapkamer. Enkele flats met een tweede slaapkamer, die kan ingericht worden als logeerkamer voor de klein-kinderen, een  hobbyruimte, enz. De aanwezig-heid van een gemeenschappelijke ruimte in het gebouw zal het sociaal contact tussen de bewoners bevorderen. Er kan samen worden gegeten, een verjaardag gevierd of andere activiteiten georganiseerd.

Als u zich wil inschrijven voor een sociale assistentiewoning gelden aanvullend de volgende voorwaarden:

  1. hij of een van zijn gezinsleden is minstens 65 jaar oud;
  2. hij heeft samen met zijn gezinsleden, geen woning volledig in volle eigendom of volledig in vruchtgebruik gehad in de periode van tien jaar voor de inschrijvingsdatum.

attachmentHerzele St Lievenslaan.pdf

attachmentHerzele St Lievenslaan Plannen.pdf

Meer info

Locatie: 
Webdesigner Seppe Duwé