U bent hier

Herstellingen

Herstellingen centrale verwarming en sanitair warm water herstellingen sanitaire installaties, regenwaterpompen en ventilatiesystemen

Het contract met de firma GSH Belgium werd in 2013 beëindigd. De herstellingen en onderhoud worden opnieuw uitgevoerd door de firma Cofely Services.

Vanaf nu dient u voor de herstelling van de verwarming (met inbegrip van elektrische verwarming), warmwaterboiler of sanitaire installaties, de regenwaterpompen en de ventilatiesystemen steeds rechtstreeks contact op te nemen met de firma Cofely Services op het nummer 053/77.26.51.

Op bijgaand overzicht vindt u alle verdere gegevens betreffende de herstellingen.

Het onderhoud van uw centrale verwarmingsinstallatie, eventuele bijhorende boiler, en de sanitaire installaties zal 1 maal/2 jaar uitgevoerd worden.
Het onderhoud van de regenwaterpompen zal jaarlijks gebeuren.
Het onderhoud van de ventilatiesystemen (ventilatoren, verluchtingsroosters, verluchtingsbuizen, roosters, filters …) zal 1 maal/4 jaar gebeuren (werd vorig jaar uitgevoerd).

Voor de uitvoering van de onderhoudswerken zal u door de firma Cofely Services zelf gecontacteerd worden. Gelieve ons steeds onmiddellijk een wijziging van telefoonnummer te melden.

Voor alle andere herstellingen dient u nog steeds met de technische dienst van SHM Denderstreek contact op te nemen tijdens de kantooruren op het nummer 053/77.15.18.

Heeft U nog andere vragen, problemen of opmerkingen, aarzel dan niet ons daarvan in kennis te stellen, hetzij telefonisch of schriftelijk, hetzij per mail :
Katrien.matthijs@denderstreek.woonnet.be,
hetzij persoonlijk (bezoek uitsluitend in de voormiddag van 9 u tot 12.00 u in de burelen).

Met genoegen delen wij u tevens mede dat SHM Denderstreek een eigen website heeft. U kan hiervoor surfen naar www.shm-denderstreek.be. We hopen dat u eens de tijd zult nemen om onze website te bezoeken.

We wensen er tevens op te wijzen dat energie (aardgas en elektriciteit) een belangrijke uitgavenpost voor u kan zijn. Als bouwmaatschappij streven wij ernaar om de woningen degelijk te isoleren en de installaties goed te onderhouden. Doch is het aangewezen dat u als eindgebruiker van gas en elektriciteit nagaat of u een contract heeft met de voordeligste energieleverancier. De voordeligste energieleverancier kunt u bepalen door de V-test van de VREG te doen. U dient hiervoor te surfen naar www.vreg.be en door te klikken naar “Doe de V-test”.

Daarenboven organiseert hetzij de provincie, hetzij de gemeente, hetzij het OCMW op regelmatige basis groepsaankopen elektriciteit en/of aardgas, waarop u dan dient in te tekenen. Op deze manier kan u dan hopelijk meerdere euro’s besparen.

U dankend voor uw begrip en medewerking, tekenen wij met hoogachting,

De algemeen directeur,                          

Eddy De Vlieger      
 

Laatst geupdate: april 2014

Webdesigner Seppe Duwé